perjantai 6. maaliskuuta 2015

V#### kiinteistönvälittäjä




Villien huhujen mukaan suunnitteilla on uusi Mahti-Ahtin tähdittämä tositapahtumiin perustuva tv-sarja.

ooooo

Nyt välitysalalla kuohuu.

Mahti-Ahti sai tänään Kiinteistökuningatar Kaisa -ohjelman koukuttamalta ja uuden, vasta tulossa olevan Mira ja miljoonakodit -sarjan fanilta tulikivenkatkuisen puhelun.
Soittaja oli syvästi järkyttynyt Mahti-Ahtin Kaisaa ja Miraa kritisoineista blogikirjoituksista.

Soittaja huusi kurkku suorana ja vaati Mahti-Ahtin päätä pölkylle. Hänen mielestään julkinen anteeksipyyntö Kiinteistökuningatar Kaisalle ja Miljoona-Miralle olisi vähintä mitä Mahti-Ahtin pitäisi nyt tehdä. Hänen mielestään televisiossa pitäisi aloittaa uusi sarja. Nimeksi voitaisiin laittaa "V#### kiinteistönvälittäjä" ja pääosaan Mahti-Ahti.

ooooo

Mahti-Ahti katuu ja pyytää anteeksi Kiinteistökuningatar Kaisalta, Miljoona-Miralta ja heidän työnantajaltaan.

Mahti-Ahti on syvästi pahoillaan, jos blogikirjoitukset ovat tahranneet jollain lailla Kiinteistökuningatar Kaisan ja Miljoona-Miran työnantajan (VIVA ja Arvoasunnot LKV) muutoin tahratonta, nuhteetonta mainetta.

Mahti-Ahti pyytää anteeksi myös Miljoona-Miralta. Mahti-Ahti on varma, että epäonnistumista välitystyössä Kiinteistömaailmassa, Hjalliksen Hanko-projektissa ja Sipoonrannassa seuraa ilmiömäinen onnistuminen fiktiivisessä Mira ja miljoonakodit –ohjelmassa. Tarjouksia sataa ovista ja ikkunoista, kuohuviini virtaa ja välittäjät ansaitsevat miljoonia. Näin tapahtuu tai käsikirjoittaja saa kenkää.

Mahti-Ahti anelee anteeksi myös Kiinteistökuningatar Kaisalta. Mahti-Ahti haluaisi uskoa, että korkeintaan keskikertaisiin tuloksiin JYA Housingin, Pro Housingin ja Kiinteistömaailman palkkalistoilla yltäneestä Kaisasta on kuoriutunut oikeasti huippuvälittäjä, Kiinteistökuningatar Kaisa. 
  
ooooo

Mahti-Ahtilla on kavereita kaikissa ketjuissa kaikkialla Suomessa.

Eilen Mahti-Ahtille vasikoitiin, että Kaisan ja Miran työnantajalta on palanut käämit. Ex-vivalainen soitti ja kertoi, että pomo oli hermostunut totaalisesti kirjoituksista, joissa uskalletaan arvostella Kaisan ja Miran tekemisiä ja heidän välittäjien työstä julkisuudessa luomaa mielikuvaa.

Mahti-Ahtin saamien normaalisti luotettavien tietolähteiden mukaan yritys on tehnyt kantelun Suomen Kiinteistönvälittäjäliittoon (SKVL) ja vaatii ankaria rangaistuksia kirjoittajille ja Vivan tv-tähtösiä arvostelevien blogien poistamista julkisuudesta..

Mahtavaa, Vivasta on tulossa Välitysalan Sanan Neuvosto.

Kollegat eivät saisi sanoa poikittaista sanaa Vivan välittäjistä, mutta Kaisa ja Mira saavat paukutella julkisuudessa henkseleitä ja kehua estoitta työnantajaansa ja sen välityspalveluja. Miran 7 Päivää –lehdelle antama haastattelu esimerkiksi on Mahti-Ahtin mielestä täyttä paskaa.



ooooo

Nyt Mahti-Ahti lähtee Pohjois-Karjalaan kannustamaan sitä oikeaa kuningatar-Kaisaa. Kaisa Mäkäräistä. 
 
Näihin mielikuviin, näihin tunnelmiin: 




1 kommentti:

  1. Blogisi kuuluu alan parhaimmistoon - harmi, kun päivität sitä harvakseltaan :) Kiireitä kesäpäiviä!

    t. Jaakko

    VastaaPoista